joi, 27 octombrie 2011

Poveşti de Crăciun pentru cei dragi…

Poveşti de Crăciun pentru cei dragi…



Se apropie sărbătorile de Iarnă şi iarăşi căutăm cadoul perfect, acel cadou care să le amintească celor dragi cât de importanţi sunt pentru noi. Mulţi dintre dumneavoastră se vor opri asupra cărţilor, aceste cufere cu sentimente ce ne apropie unii de alţii cum numai ele ştiu. Dar de ce să oferiţi o carte scrisă de altcineva, cuiva apropiat, când puteţi fi mult mai personal şi să le oferiţi celor dragi povestea dumneavoastră…?

De aceea, Editura Cadrelor Didactice, vine către dumneavoastră cu proiectul editorial de sărbători Poveşti de Crăciun pentru cei dragi, unde vă invităm să participaţi în calitate de coautori, la cea mai frumoasă antologie cu poveşti de suflet.

Ce trebuie să faceţi? Să ne trimiteţi pe adresa de mail edituracadrelordidactice@yahoo.com până pe 25 Noiembrie 2011, o poveste (semnată şi realizată în întregime de dumneavoastră), care să nu depăşească 5 pagini A4, scrise in Times New Roman de 12, cu subiectul „Poveşti de Crăciun pentru cei dragi” . Atât! De restul, ne ocupăm noi! Aveţi libertate deplină în privinţa stilului şi a subiectului pe care doriţi să-l trataţi.

Costul unui exemplar al cărţii Poveşti de Crăciun pentru cei dragi este de 20 de lei, dar la o comandă de peste 5 exemplare costul va fi de 12 lei pe exemplar. Aceşti bani vor fi depuşi (în funcţie de numărul de exemplare dorite), în contul RO87RZBR0000060012970540 deschis la banca Raiffeisen Bank, titular cont Dragoş Huţuleac, iar copia scanată a chitanţei vă rugăm să o trimiteţi odată cu lucrarea propusă spre editare. Email-ul respectiv mai trebuie să conţină şi adresa unde doriţi să vă expediem cărţile, care vor ajunge la destinatar până pe 20 Decembrie. Cei care nu vor să cumpere această antologie,dar trimit texte spre publicare, îi rugăm să specifice în mail acest lucru. Povestea lor va fi publicată oricum, dar nu vor intra în posesia cărţii.

Noi gândim că acesta este cadoul perfect! E calea cea mai simplă prin care gândurile dumneavoastră pot ajunge la cei dragi…

Vă aşteptăm materialele! 

Pentru alte întrebări, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de mail a editurii: edituracadrelordidactice@yahoo.com
PS: celor care li se pare dificilă poşta electronică, sunt invitaţi să ne trimită povestea pe un CD, împreună suma alocată numărului de exemplare dorite pe adresa: Editura Cadrelor Didactice, Suceava, str. Nicolae Iorga, nr. 14, bloc 54, ap. 20, cu aviz de primire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu