luni, 10 octombrie 2011

Cea mai buna oferta de publicare din tara

Da!...Vreti sa publicati o carte, o revista, un ziar, o brosura, etc.... Si noi vrem acelasi lucru! Ba, daca se poate, inca am vrea sa editati la noi tot ce aveti la indemana. Si ca sa nu vorbim in van, va prezentam oferta noastra de publicare:

1. Pachetul minim : Tiraj de 12 exemplare (din care 8 pleaca la Biblioteca Nationala), format A5, cu ISBN si descriere CIP = 200 de lei;

2. Pachet de criza: Tiraj intre 50 si 100 de exemplare (din care 8 pleacă la Biblioteca Nationala a Romaniei), format A5, 100 de pag A/N, cu ISBN si descriere CIP = 6 lei pe exemplar.

Pentru alte oferte de publicare, va rugam sa ne trimiteti un mail unde veti specifica urmatoarele: formatul carţii/revistei/brosurii etc. pe care doriti sa o editati (A5, B4 sau A4), numărul de pagini (inclusiv numarul de pagini color, dacă ele exista) si tirajul dorit. Iar noi va vom face o oferta de pret rar intalnita. Editam chiar si un exemplar daca va face placere!

Mai trebuie sa va informam, ca la un tiraj de peste 200 de exemplare, pretul / exemplar scade jenant de mult. De asemenea, editura dispune de propria tipografie digitala, ceea ce asigura un serviciu promt si de calitate.
Asteptam propunerile dmv!

Contact:
 edituracadrelordidactice@yahoo.com

hutuleacd@yahoo.com

adresă messenger: hutuleacd
tel: 0742 281 934 – Dragoş Huţuleac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu